Το 1969, και αφού έχει μετακομίσει στην Αθήνα, λανσάρει στην ελληνική αγορά το ρύζι «Agrino», στην πρωτοποριακή για την εποχή χάρτινη συσκευασία, κυρίαρχη ως τις μέρες μας.
Προχώρησε στη σύσταση δικτύου διανομών, με έδρα την Κυψέλη και διεύρυνε την παρουσία των προϊόντων Agrino στην ελληνική αγορά. Τη δεκαετία του '70 με πρωτοποριακές διαφημιστικές δράσεις και έμφαση στην κορυφαία ποιότητα, κατέκτησε τη πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.
Στα τέλη του '90 πρωτοστάτησε στην παραγωγική επέκταση της Agrino ολοκληρώνοντας το 2ο εργοστάσιο στην Θεσσαλονίκη και ένα από τα πιο σύγχρονα παγκοσμίως, μέσα στην καρδιά της καλλιέργειας των ελληνικών ρυζιών και οσπρίων. Μαζί με την σύζυγο του, Καίτη Πιστιόλα, απέκτησε 3 γιούς και 6 εγγόνια, οι οποίοι συνεχίζουν το έργο του.
καλλονη γρεβενων καιρος
ποσο κανει το εισητηριο για υδρα
βιδες παξιμαδια πειραιας
No comments:
Post a Comment